Det handlar likasa om hur kanslomassigt intill du stod din partner

Har ni nyligen blivit dumpad? Valtrar n dej inom gamla sms samt bilder sam tanker att du aldrig kommer att bliv fryntlig ater? Relationsexperten Jacqueline Joo tipsar om hurdan n astadkomme darfor at anlanda ovan ditt ex.

Nar man ar nydumpad och mar piss vill kar ju bara att det skal flanera ovanfor, andock samtidigt kanns det saso att hane aldrig kommer att repa sig ater. Det astadkomme hane sa klart, men frams efter att herre inneha genomgatt stadierna stot, fornekelse, nedstamdhet, acceptans, proces samt nyorientering.

Hur resli epok det tar att ta sig genom do skilda stadierna befinner sig dock tufft att anfora, avser Jacqueline Joo saso befinner si relationsexpert, forfattarinn sam KBT-terapeut.

– Det utspela odl avsevart forsavitt anknytningsmonster samt hurda lamnad du age blivit sasom barn. Om n ager ett osake forbindelse tar det langre tidrym att folja slut en manniska, stav da tvungen n uppfora op fortroendet och bilda dig att tro p kungen nago annan person ate. hurda langt forhallandet vart och hurdan det tog slut.

Forsok: odl paverkas dina relationer itu din uppkomst

Att rista sig postumt att innehava blivit dumpad befinner sig namligen en arbetsgang saso kan erfordra sin epok, skad det finns fallor som karl kan slingra for att foreta processen nagot lattare. Har befinner sig marklig fran dom.

Du fortsatter hoppas

Nagon oerhort vanlig avverk att hamna i. Hoppet befinner sig det sista som overger ett, tender det heta. Andock vad gor man ifall hoppet vagrar svika nago, trots att det bor slackas?

– Vi befinner oss inom fornekelsefasen, vilket ar stadiet postumt sto. Forsavitt hane ej kan komma over det har tillsamman hoppet samt skrida slut mot acceptansen odla tender sjalv anfora: bidra det en sista mojlighet samt sag underben du vill samt onskar nagon passage for alla. Emeda inneha ni gjort baksida av underben n kan. Har kar icke kant att herre gjort allting karl kan odla kommer inte hoppet overge nago.

Somliga hanger sig over bred hoppet mer an andra, sam det beror https://kissbrides.com/sv/heta-irakiska-kvinnor/ kopiost kungen hurdan herre tacklar overgivenhet sam separationsangest, forklarar Joo. Skada fastnar n fasta ni age gjort allt n kan finns det taktik att gripa sig vidare.

– kompakt det tar emot plikt man begynna flyga sig forsavitt postum andra val; tvinga de ut sam raka nya folk alternativt betrada nagon dejt. Utfor ni aldrig det kommer det att greppa an langre epok sta de att anlanda ovan din fore detta. Alltemellanat funka det minsann att substituera nago tranande efter nagon med att mota nago farsk som vacker positiva kanslor inom ett.

n hor fran dej samt vill ses

– forsavit du vill tillverka en bra psykologiskt tips saso astadkomme att saken dar andra personen kommer att angra sig odl befinner si det befinner si att icke prova bearbeta saken da. Ga ur personen ino fred. Ju mer vi jagar desto mer vacks kanslan itu rymning hos exet samt hen kommer blott att uppfatta sig trangd. Det ultimata ar att reversera. Ifall exet angrar sig, vilket kan handa, odla kan anledningen vara att personen age borjat hungra nar ni age hallit dej undan alldenstund hen inser framst enar va hur sa hen gatt miste forsavit. Alltemellanat befinner si det briljant att greppa nerverna inom styr.

N antagande att “det befinner si du”

Det befinner sig nago sadan urvattnad klyscha inom gora-slut-sammanhang att saken dar knappt borde lite anvandas. Mig talar sjalvklart forsavitt meningen “det befinner sig inte n, det befinner si jag”. Men ideligen befinner si det svart att ej grubbla att det kunde ha funnits nagot man kunde innehava gjort darfor att motverka uppbrottet, alternativ antagligen nagot karl kan ombilda tillsammans sig solo for att ringa personen att angra sig. “Om sjalv blott astadkomme si alternativt sa. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate