Окремі питання забезпечення організації юридичного обслуговування аграрних підприємств // Вісник Хмельницького інституту регіонального управління та права. — №3. — С.79-83. Хмельницький, 2004. — № 1 — 2 (9 — 10). 408 — 414.

  • «Екологізація» функціональності релігії як реакція на поглиблення екологічної кризи.
  • 130–141.
  • З 2016 року на посаді старшого викладача кафедри філософії, соціально-гуманітарних наук та фізичного виховання.
  • Мовою викладання в Університеті є державна мова.
  • З 2002 р.

Коло наукових інтересів – проблеми цивільного права, договірні зобов’язання, цивільний процес. Ознаки апеляційного провадження у цивільному процесі України [Текст] / О. — 2011.

Грамоти та подяки Міністерства освіти і науки України, Хмельницької обласної ради, Хмельницької обласної державної адміністрації. У 2018 році закінчила з відзнакою ХУУП за спеціальністю «Менеджмент» та здобула кваліфікацію бакалавра з менеджменту, менеджера – адміністратора. У 2016 р. Закінчила з відзнакою ХУУП за спеціальністю «Менеджмент» та здобула кваліфікацію бакалавра з менеджменту, менеджера-адміністратора.

Реалізація державної політики щодо релігії та віруючих на Поділлі в 20 — 30 рр. ХХ століття // Краєзнавство. — №1-4.

Том 18. № four . 92–105. Київ. Державної служби України. — №1.

Студенська Наука

Оформлення таблиць, рисунків, ілюстрацій, малюнків, фотокарток подаються у належній якості й оформленні, що дозволяє здійснювати форматування та вносити зміни. Рецензія — до zero,3 а. Обов’язково надсилається у 2-х примірниках монографія, навчальний посібник чи інше рецензоване видання. Наукова стаття — не менше 0,four а. (16 тис. знаків, включаючи пробіли). Орієнтовний обсяг — не менше 10 сторінок, оформлених відповідно до встановлених вимог.

університетські наукові записки хмельницький університет управління та права

© Хмельницький інститут регіонального управління та права, 2003. © Хмельницький інститут регіонального управління та права, 2004. https://zabor.zp.ua/Statiy/mallorca_wilds.htm Шевчук І. Нормативно-правове забезпечення економічної безпеки України в контексті захисту національних інтересів держави.

Університетські Наукові Записки

// Українське релігієзнавство. 4-12. Дуже мало хороших викладачів, деякі з них не можуть зв‘язати до купи й двох слів, не те що надавати якісну освіту студентам. Щодо корупції, то якщо є найменше бажання вчитись- хабарів з вас ніхто не вимагатиме, але якщо мізки в голові повністю відсутні- доведеться платити. Навчальний процес на рівні дитячого садочка. Потрібно бути щасливчиком, аби знайти роботу з дипломом цього ВНЗ без грошей і зв‘язків.

Координати Редакційної Колегії:

У Scopus. Доповідь на ІІ Міжнародній науково-практичній студентсько-учнівській конференції «Мовні виміри світу». Лаврієнко Мар’яна, 1 ЮФ. Психологічне спрямування філософії мови в контексті психології творчості.

Recommended Articles

Translate